Műanyag fürdődézsa

Műanyagbetétes fürdődézsa gyártása, fa burkolattal. Külső vagy belső dézsakályhával

A műanyagbetétes fürdődézsa UV álló műanyagból készül. Ennek az anyagnak köszönhetően, sós vízzel is használhatja a dézsáját. Nem kell folyamatosan vizet tárolni benne, a fa dézsával ellentétben. Nem szárad ki, könnyen tisztítható. Kék és fehér és szürke színben is elérhető. Karbantartást különösebben nem igényel.
Belső és külső dézsakályhával is kérhető.

Külső fa borítás borovi fenyőből készül. Lambéria és a gyalult deszka vastagsága eltérő. A gyalult deszkás kivitelnél takarásos módszerrel van feltéve.

A fózolt hajópadló az alábbi minőségi osztályokban kapható:

“AB” minőség
– az “AB” minőségi osztályba sorolt termékek akár natúr vagy átlátszó lakk felületkezeléssel is esztétikus megjelenést biztosítanak.

A fa egy élő szervezet, amely folyamatosan változik. A faanyagban található nedvesség hatására a fa dagad és tágul. Ez a folyamat a fa növekedése során is zajlik, de a fa életének későbbi szakaszában is tapasztalható.
A fa dagadása és tágulása számos tényezőtől függ, többek között a fa fajtájától, a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól. A magas hőmérséklet és a magas páratartalom szintén elősegíti a fa dagadását és tágulását.
A fa dagadása és tágulása elmozdulást okozhat a fában. Ez az elmozdulás különösen jelentős lehet olyan esetekben, amikor a fa nem tud szabadon mozogni. Például csavarral rögzített lambéria és deszka, amely végett nem tud mozogni – tágulni, így károsodást okozhat. Ebből kifolyólag a legyártott dézsáinknál és medencéinknél időnként előfordulhat, hogy újra kell igazítani. Erre a vetemedésre garanciát nem tudunk vállalni.

Kialakítás

Kialakításunknak köszönhetően a csőperemes és a saját padkás kivitelezés során, akár Ön is könnyedén elvégezheti a dézsa burkolását.

Méretek

Több méretben készítjük dézsáinkat, hogy minden igényt kielégítsünk. Így a 2-4 főtől egészen a 12+ főig kérhetőek.

Üzembe helyezés

Komplett kivitelezésnek köszönhetően, az üzembe helyezés csupán pár percet vesz igénybe.

Rugalmas árak

Dézsáinkat kérheti akár lambériázás nélkül, vagy festés nélkül. De akár üres fürdődézsát is kérhet. Ön dönti el mire van szüksége.

Dézsa kályha

Belső és külső dézsa kályhák

Kétféle kályha között lehet választani: belső kályha vagy külső kályha.
A belső kályha a dézsa belsejében helyezkedik el, ennél a típusnál nem kell semmilyen kivezetés.
A külső kályha, a dézsán kívül helyezkedik, itt már két falátvezetővel látjuk el a fürdődézsát amelyeken keresztül keringeti a vizet. A kályhában nincsen elektromos szivattyú, a gravitáció végzi el a keringetést. Ezzel egy hibalehetőség ki van zárva a fűtésből.

Műanyag Fűrdődézsa

Választható kék, szürke és fehér színben

A fürdődézsa három színben kérhető, kék, szürke és fehér színben. Így nem csak a fa külső színe, de a műanyag színe is választható

Dézsák kialakítása

A belső kényelmet az ülőpad biztosítja, amely 45cm széles ülőfelülettel rendelkezik. Az ülőpad mérete szabadon választható. Felső peremét kétféle eljárással készítjük. Műanyag csőperemmel vagy saját padkás kialakítással. Egyedi elképzelés alapján is legyártjuk dézsáját.

A csőperemes és saját padkás kivitel.

A csőperem 32mm átmérőjű dézsa saját anyagából készült cső.
Saját padka esetén minimum 5cm-es szélesség kérhető.

Kérjen ingyenes árajánlatot.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.
Fürdődézsa szállítás

Szállítás

Fürdődézsák szállítása az egész ország területére.

fürdődézsa kályhával
fürdődézsa kályhával
fürdődézsa
fürdődézsa
műanyag betétes fürdődézsa
műanyag betétes fürdődézsa
műanyag fürdődézsa
műanyag fürdődézsa