Műanyag dézsabetét

Fürdődézsák utólagos szigetelés műanyag betéttel

A fából készült fürdődézsa előnye a természetesség, természetes szépsége és melegsége egyedi hangulatot kölcsönöz a fürdőzésnek. Addig a pontig amíg a dézsa test nem kezd el folyni. Erre kínálunk megoldást.

Az általunk gyártott műanyag betét megszünteti a meglévő dézsájában a víz elszivárgását. Ha szeretné megmenteni a fa dézsatestet, de belülre egy magas minőségű anyagból gyártott betétet szeretne, akkor mi segítünk ebben.

Magas minőség

Műanyag betéteket kizárólag német minőségi polipropilén műanyagból gyártjuk. Ellenáll a sónak és vegyszereknek, és UV védelemmel ellátott.

Méretezés

Egyedi méretek alapján legyártjuk a műanyag betét. Fontos, hogy a legalább két hete kiszáradt dézsatestet mérjük le. Legalább három ponton, alul és felül.

Komplex megoldás

Ha szeretné megtartani a belső padozatot, kályhát, rácsot és egyéb kiegészítőket, nem gond. Ezeknek megfelelően tudjuk legyártani a betétet.

Ingyenes árajánlat

Ajánlatot csak pontos méret alapján, és felszereltség alapján tudunk adni. Kérjük ezeket feltüntetni ajánlatkérés során.

Műanyag dézsabetét

Tartós és könnyen tisztítható megoldás!

A polipropilén műanyag dézsabetét egy kiváló megoldás azok számára, akik egy tartós és könnyen tisztítható dézsát betétet szeretnének meglévő dézsatestbe. A Divamedence polipropilén műanyag dézsabetétei kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fából készült dézsákkal szemben.

  • Tartós: A polipropilén műanyag rendkívül tartós anyag, amely ellenáll az UV-sugárzásnak, a hőmérséklet-változásoknak és a kémiai anyagoknak.
  • Könnyen tisztítható: A polipropilén műanyag felülete könnyen tisztítható, akár gőzborotvával is.
  • Könnyen telepíthető: A polipropilén műanyag dézsabetétek gyorsan és könnyen telepíthetők.

Hosszú tavú megoldás

Egyéni igények alapján

Az általunk gyártott polipropilén műanyag dézsabetéteinek jellemzői:

  • Méretek: A polipropilén műanyag dézsabetétei különböző méretekben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
  • Formák: A polipropilén műanyag dézsabetétei különböző formákban gyárthatóak, így a meglévő stílusához igazíthatóak.
  • Színek: A polipropilén műanyag dézsabetétei különböző három színben gyártható, így a személyes preferenciáknak megfelelően választhatunk. Kék, fehér és szürke.

A polipropilén műanyag dézsabetéteinek árai a mérettől, felszereltségtől és a formától függően változnak. A weboldalon ingyenes ajánlatkéréssel tud pontos árat kapni.

Ingyenes ajánlatkérés

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Üzenet küldése