Jupiter medencefedés

A magas medencefedések egyik legnagyszerűbb formájú, szimmetrikus kialakítású modellje a…

Classic medencefedés

A Classic közép-magas medencefedés a maga egyszerű, köríves, klasszikus kialakításával…

Hexa medencefedés

A lapos medencefedések között a modern eleganciát, a kor minimál…

 • Erősített Profil rendszer

  Az egyedi fejlesztésű és célirányosan a medencefedésekhez tervezett alumínium medencefedés profilok zárt szerkezetűek a maximális stabilitás érdekében. A dizájn és funkcionalitás tekintetében kényes pontokon kerekített formatervezésűek.

 • Speciális Üvegezés

  A medencefedés-modelljeink mindegyikének üvegezése kizárólag polikarbonát anyagból készül, ami jól ellenáll a vegyszeres hatásoknak is mindemellett jól tűri a hőmérsékleti ingadozásokat is. Ütésálló, törhetetlen, valamint UV védelemmel ellátott üvegezéseink garantálják a polikarbonát medencefedések számára a hosszú élettartamot.

 • Járható Sínpálya

  Az extra lapos (14mm) kivitelű sínek komfortos járhatóságot biztosítanak Önnek, akár mezítláb is. A csúszásmentesített felületüknek köszönhetően egyúttal garantálják a nedves lábbal történő biztonságos közlekedést is.

 • Fokozott Biztonság

  Az automatikus rögzítési funkció praktikus használhatóságot, a zárszerkezet pedig magas szintű biztonságot tesz lehetővé. Az esztétikumot is szem előtt tartottuk, így a rögzítés mechanizmusa épp úgy, mint a zárszerkezet, rejtve van integrálva a vázprofilba.

   

  Kerekek és Viharbiztosítás

  A medencefedés könnyű siklását dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők biztosítják, melyek a hosszú élettartam jegyében mindkét oldalon porvédelemmel vannak ellátva.

  A szegmensek stabilitását rossz időjárás esetén, a profilba épített és sínben futó viharkapcsok biztosítják.